Project Description

Beecroft Residence

This project is a substantial alteration and addition to an existing 1960’s house that had fallen into disrepair. The end result was quoted in Domain as “a stunning contemporary masterpiece, the ultimate entertaining and superior lifestyle experience, blending numerous private and separate living areas harmonising the indoor/outdoor relationship and open plan flow which follows the natural path of the sun”.

GMU developed a cost-effective concept that restored the integrity of the existing dwelling and reshaped previous poor additions to create an elegant architectural solution with a series of flowing spaces and volumes. The alterations layered the house into its bush setting, cascading down the block and delivering a very high quality, flexible 4 bedroom dwelling.